Cupcakes




Fick en liten kommentar av sonya för länge sen att jag skulle visa cupcakesen jag och johanna bakade ihop! Så här har ni två lite smått ofräscha bilder!

Valborg idag! Så det firar vi hos Björklund ikväll med fanny och Järvsten med ebba!
Kommer bli kanonkul! Nu blir det frukost för min del, sen idag blir det kaaanske bio med julia och frida! Ha en brallanbra valborg!

En liten jeansjackaaa




Tjoho, fredaaag ojojoj vad jag är glad! Veckorna rinner iväg som smör i solsken! Bara 31 skoldagar kvar med en vecka prao! Riktigt skönt, längtar till sommaren så jag får kramp! ;)

Tidsinställt !





Sitter nog i skolan och antingen räknar något mattetal..läser o skriver massa om Turkiet..äter pasta eller något sånt var det..är nere på fagra..är på rast..svenska..oätolvan..och massa mer..
hahså nu får nu som är sjuka, bortresta, ledig av någon anledning läsa det här inlägget!
Jaa det här lev ju toppen..-.-


Dåligt med brus!




Hejheeej! Sitter här riktigt tidigt ska ni veta! Gick upp utan ringklocka eller någon som väckte mig klockan halv sex..hah bara för att det är så ljust nu på morgonkvisten!
Igår körde vi ett lååångt pass på teatern, hann faktiskt med en del!
Idag ska vi ner till fagra och sen efter skolan ska jag och mitt härliga lag spela match mot Alvesta!
Nu ska jag få i mig frukost!

Torsdagstrix




Tjohej! Ingrid och jag sitter här och lyssnar på veronica maggios nýa platta, ganska bra!
Vi har också slängt ihop en kärleksmumskaka! Ähh..det blev inte precis som den brukar se ut..
Nu ska vi till ingrid sen bär det av mot teatern! Ha en finisdag!

In the forest..




Tjingeling! Hela eftermiddagen har jag lunkat runt på grandsamarkand med ingris, stina o julia. Hittade inget men kikade ju in på new yorker, hade för stora förväntningar..
Nu ska jag plugga in lite tyska hade jag tänkt! Haaa det gottigt!

s-m-i-l-e



oredigerade bilder, hinner inte..

Heeeeeeeeeeeej alla filurer!
Påsken har varit helt awesome! hah den har varit heeelt kanon!
I förgår hann jag åka från Trummenäs till Göteryd, vunnit match med 7-2, sooolat och bränt mina kinder, ätit, handlat, typ varit en aning seg..
Nu ska jag fixa glass, jordgubbar, annanas och chokladefterrätt till resten av familjen, ha en fin måndagskväll!
Igår var befann jag mig hos juuulia, med ingrid o stina med, vi satt på en filt i hennes trädgård och drack saft o åt annanas, mysigt!
Sen spelade vi lite fotboll också! Idaaag blir det förmodligen grand samarkand!
Ha det kalasens!

Direkt från Trummet!



Här får ni en liten snutt, hähäää..

Kramisar ellen ooooch johanna

Fortfarande inga bilder på denna datan..

Ahhh, vad skönt klockan är halv elva och jag har faktiskt hunnit att springa 4,5 km, målat påskägg, ätit en megafrukost och suttit här och snokat runt på massa bloggar. Igår var vädret somsagt på topp, jag och johanna stekte i solen i varsin solstol. Men jag vill inte åka hem härifrån imon, jag vill att det ska vara sommarlov så att jag kan vara här i två månadeeer! Gud vad jag längtar!
O, juste, fick min födelsedagspresent av ika igår, fick ett par sjukt snygga och sköna byxor, och en supersöt svart kofta! Blev så glad! :D Bilder kommer!
Nu ska jag hitta på något med mina sockersöta kusiner, hejsvej!


Oh, it's sunny

Hejsan alla sötingar!
Har precis fått i mig lite frukost ute i det soliga vädret! Så härligt som det bara kan bli! Sen idag kommer kusinerna, ika o johan! :D  Och så ska vi ha påskbord och sånt mysigt, hah lite udda att ha det på långfredagen..
nu ska jag ut och njuta i hängmattan hade jag tänkt, tjohej!

inga bilder på denna datorn..

mobilblogg

Sitter just nu i bilen vår på väg till sommarstugan. Bloggar nu från pappas mobil så det blir ingen bild eller något sånt kul. Nej nu kommer jag att må illa om jag skriver mer..kramiiisar

Fyra favoriter






Bara älskar de två första bilderna på mathilda där uppe, kära favoriter!

Heeeeeeeeeejsan svejsaaaaaan! Jag och syrran befann oss resten av dan nere i staden. Fick med mig ett ursnyggt illrött läppstift och ett megafint oranget (stavar man så?) linne. Sen slank det ner en jordgubbsmilkshake och lite pommes, hähä. Nu ska jag packa till sommarstugan! Ha en grym fortsättning av skääärtorsdagen! Tjiongeling

Trummenäs





Heeeeej! Ahhh jag är så glad! Bara sprang upp ur sängen idag, vi ska ju till trummet! :D
Just nu sitter jag o kollar på fåret shaun ,haha så gullig är haaan! :)

Just igår skulle vi till maxi o så brjade vi gå och handla, sen mötte vi johanna, så jag o johanna o lotta sprang in på gransamarkand då! Vi fick med oss varsin megasöt byxdress! haah

Svartvitt- färg






Vad tycker ni är snyggast, svartvitt eller färg?


Ute i solen



Hejsan svejsan! Ligger ute här i solen och inviger årets första solning! Lyssnar också på förra årets sommarplågor, så man verkligen får sommarkänslor! Grymmt! Imon åker vi ju till sommarstugan också, så himla skööönt! Längtar som en apa!

Bidrag till tävling



Här har ni mitt lilla bidrag till Alice och Annas tävling där temat var känslor. Mitt bidrag speglar en känsla, en mysig känsla när man precis vaknat och har hela dan framför sig. Glädjen och busheten i ögonen ger också en klar blick!
Hääär är filtret jag vill tävla om!
Kramisar!

Wednesday






usel skärpa nu när man laddar upp bilderna!

Idag har jag inget planerat, ska ringa ingrid sen o se om hon vill hitta på något! Men nu blir det macka o fil, frukosten kallar!

Great




Dagen var toppen, nu blir det att stapla mig in i duschen..ha det kanonens!

Steekarn!




Tjeeena, sitter just nu på johannas datooor. Natten och gårkvällen var nicebajs! Vi sa att vi skulle va uppe till 4 meeen haha vi slocknade 2..
Så typ om en halv timme drar vi till någon fotbollsplan o träffar adrian, victor o max. Och riktigt gottigt väder idag, härliga gubbar! Sen blir det nog någon pizza till lunch..intreeeessant!


Årets första sommardag




Modell: Mathilda |Fotograf: Jag |Kamera: Canon eos 550D+ Canon EFS 18-55 mm

Årets första sommardag måste man väl ändå kunna kalla denna dag! Helt underbart att  sitta vid växjösjön och mysa med elin, mathilda o johanna. Lite extra fräknar har jag faktiskt samlat på mig. Efter det åkte vi hem till johanna o tryckte i oss två stora paket glass. Nu drar jag till elin och så sover vi fyra där! Riktig härlig dag, och förmodligen ett bra slut! Nu är jag en tjugo minuter försen till elin, hähä måsta dra, heeejdå!


Favorite



Favoriten ser ni här, på mathildiiis!

Hemma från mathildas underbara sommarställe! Det var så fint, hon och jag cyklade runt hela dan och tog kort och hade det mysigt i vårsolen, det fattades bara ett dop i sjön, fast det hade nog varit en gnutta kallt! Fick riktiga sommarrysningar! Det blev riktigt fina kort, så på hemfärden satt jag o mathilda (bara mathilda) o redigerade bilderna! Hon ska bara skicka dom sen får ni se en explosion av våriga bilder! Kanonens!

Fyra Four Vier



Hejsanhoppsan alla filurer! Klockan är endast halv åtta nu, men vid nio smäller det! Då åker jag med ner till mathildas sommarstuga med hennes familj. Ska bli sååå mysigt! Jag och mathilda ska också ha en reidi photoshoot. Kommer bli kalaskul! Så nu ska jag få i mig lite fil och macka, packa ner stiativ och kläder. Sen bär det av!

Cupcakes

Nuuu ska jag och johanna baka cupcakes! hejsvej

M.a.t.h.i.l.d.a




Idag blir det att brumma bilen iväg mot Sandsbro, ska spela "träningscup", eeeller kan man säga så? aja. det kan man.
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på!
Nu blir det frukost, haaaaa det brallanbra! Hej!

Just the two of us





Jaaaaajajajajajajajajaaaaaaa påååååååååååååsklov, älskade kära påsklooov! Det här var vi värda!


Freeeeedagspix






Gårdagen var heeelt toppen! Skolan, eftermiddagen, teatern o fotbollen! :D
Nu cyklar jag tiiill skolan, fredaggg!


Beautiful




Nu ska jag få i mig lite mellanmål hade jag tänkt, men vi har bara en macka som smakar bark och tänkte jag ta imorse och så frågade jag var smöret var, jaa och då sa pappa att det också var slut men att jag kunde ta sånt smör som man bakar med! Så imorse blev det bara liiite fil, får köra på det nu med! Annars, jaa en bunt läxor ska jag avklara nu i eftermiddag!
Ha det kanonens!

Spring





Ahh vårrrrr, nu har våååårrrren kommit! Kännde det när jag o hanna satt ute på hennes trappa o hade det mysigt, det var ju riktigt riktigt varmt då! Så gott! Nu får det bara hålla i sig, så blir allt bra!

Ha det megabra!

Kusselusse




Från dopet med världens goaste och sötaste Theoooo!

Dagen har varit seeeg för det mesta, har inte känt mig helt på topp! Dopet var ju bra o så men allt annat var små jobbigt! Så nu har jag, mamma o hedda varit ute. Det var tänkt att vi skulle gå men bestämde mig för att springa istället. Årets första springtur utomhus! Riktigt skönt!

Nu blir det Stockholm Båstad! Tjing


Klick





Matchen igår gick bra, vinst med 5-2.Men fick en spark på min lilla haka så den är lite smått svullen och rivsår och sånt..riktigt snyggt! verkligen..
Sen idag så blir det ett litet dop för sötingen theo, kameran hänger förmodligen med!
Lite smått tråkigt babbel fick ni höra nuuu..aja!


Egotime




Gårdagen var väl lite mer av det sjuka slaget..iallafall på eftermiddagen då jag, elin och mathilda överraskade johanna efter skolan, hhaaha. Så vi stod ju där och väntade på henne och sen traskade vi till stan, där hände det av högsta grad roliga o pinsamma saker..riiiiiktigt härligt var det! Jag frågade om fransk choklad på lindex (kassörskan tyckte jag var dum i huvudet), vi skrek av skratt på biblioteket, av allt möjligt, och hade det mysigt!

Sen på kvällen åkte jag, stina, ingrid, hedda, eva o lena ner till gamla teatern och kollade på Annie, julia var ju med. Hon var såååååååååååååå duktig fick riktig gåshud när hon sjöng och spelade! Ni borde verkligen gå och se den, sjukt bra!


Busfia





Modell: Johanna| Fotograf: Jag| Canon eos 500D+ EFS 18-55mm

Kankse inte great att sitta o göra läxorna samtidigt som jag sitter här och filurar..
Ingrid gick precis hem, vi bakade väääldigt kletiga muffins och hade det toppen!
Snart drar vi mot kulturskolan för teater, sen på direkten mot fotbollsträningen!
Och juste, är tvungen att säga att dagen idag har varit grymm på alla sätt och vis, hela dagen hade vi no och byggde typ någon sak av mjölkkartonger, och så hade vi musik, det var väl det..haha gottigt!

Tjohej!


Lindgrenaren o jag




Första bilden- | Modell: Jag| Fotograf: Johanna|
Andra bilden- | Modell: Johanna| Fotograf: Jag|
Canon eos 500D+ EFS 18-55mm


Arke, vem annars!?





Första bilden- | Modell: Johanna| Fotograf: Jag|
Andra bilden- | Modeller: Jag och Johanna| Fotograf: Självutlösare|
Tredje bilden (samma som andra)

Canon EOS 500d+ Canon EFS 18-55mm

Här har ni tre små mumsiga billder på mig o Johanna! Fleeer kommer så nu har ni något att se fram emot! Nu ska jag dra mig till kojs, tjo!



S.T.Y.L.E




Bilden där överst är ett minismakprov från min o johannas grymma photoshoot. Fatst nu var det tänkt att visa outfiten från igår. :)

Skolan flöt på bra idag, dagarna går så äckligt snabbt, eller jaa allt går snabbt! Veckorna går stupalöst tycker jag, det är typ fredag heeela tiden känns det som! Men tiden går snabbt när man har kul, eeeller hur!?

En storlek mindre!



















Yes här har ni lite myyyspysiga bilder på sonya, mig o hannapanna. Det var superkul när martinsson var här! Jag, sonya ooo systrarna drog till leo´s, hah men det var kuligt!
Sonya o jag gjorde ocks¨en litet efterrätt, häh, blev mummmsigt. Jaa o massa mer!

Igår var jag och johanna på en liten tripp i skogen med kameran i högsta hugg! Blev riktigt brallanbra resultat vettni, det kommer nog i små omgångar. :D

Nu blir det skolaaan..hejihej!


Missu !




 
Ahh jag saknar dig något förfärligt skruttt!  :( <3

Hos farrrrmor o farrrrfar!

Tjäbbsss! Sitter här proppmätt hemma hos farmor och farfar. Skriver på pappas lilla mobil..har ju inte träffat Dom på jättelänge så nu sitter vi alla och tittar lite smått på matchen med Lakers o örebro, just nu leder Lakers med 5-0, gogogo!
Fick ett jättefint armband från farmor med, som är köpt i Spanien . Sååå fint så!
bold kommer på det. Nu ska jag fortsätta kolla, heeej då!:)

Camfokus



Kankse är lite tjatig om denna lilla bonad, men tycker den grymm, that's it.

Nu har jag o syrran slängt ihop en liten kladdmuffinssmet, åt kanske liiite för mycket smet kände jag nu efter..men det var gott för stunden! Snart kommer våra fina gäster, kommer bli så kul, vi träffar ju dom inte alls ofta Jaa, dom bor i malmö) så det blir kanonens! Nu drar jag, tjosan!

Den omtalade hatten






Den omtalade hatten från gina och den blågröna bikiöverdelen som ni ser liiite från Åhlens.

Tjoho i stugan! Kom preciiis hem från skolan, jag och några andra hade klassens timme, riktigt lyckat måste jag  säga. Först hade vi någon lek sen mitt sanningellerkonsekvens spel!  Så nuuu ska jag göra dte roligaste man kan göra på en fedagseftermiddag, stäääädA! Wihooo...men sonya o dom kommer ikväll, ska bli såååå kuuul! Längtar efter den tjejesan! Nu ska jag ta mig ett litet mellis. Hejsvje och ha en grymmmm fredag! :D


RSS 2.0