Holmarnaklädsel
Morgondagens klädsel för en heeeldag på holmarna! Bikini under med om solen skulle smyga fram och att jag av någon anledning skulle vilja ta ett dopp, inte för att jag tror det.. på smhi står det att det ska spöregna hela dagen! Haha men vi är ju ett glatt gäng så det kommer nog ändå bli kul! Puss

Miiina snyggingar
Tänkte ta lite snabba outfitbilder på klädsel idag, meeen när dom kom in på datan nu så visade det sig att dom var helt för mörka, och det blir ju bara för brusigt och osnyggt när jag gör dom ljusare, så ni fick helt enkelt se vad mina ben kommer att bära denna dag! NU blir det frukost, och sen drar jag mot skolan, "första riktiga veckan", b y e !

Look down
Tjohej, laddar in lite bilder nu i dätorn, hade inget vettigt för mig så stack ut i det fina vädret o knäppte lite smått o gott! Spelade match innan med, eller jag spelade typ två minuter för jag mådde skit, skit, skit..och ingrid bröt handleden, krya på dig till tusen finaste, usch verkligen inte kul!
Nu ska jag fortsätta inte göra någonting.. b y e

Second dayTjingälängsen ! 
Andra dagen i skolan rullade på riktigt flitigt! Hade lite presentationer o sånt. Fick lite godis som igår med, haha yeeey! Men just nu så sitter jag här proppmätt efter ett riktigt mellanmål hos eeelin! Nu ska jag väl inte säga så mycket mera, puss !


Många mig

SÅHÄR avslutar jag mitt sommarlov framför datorn, ja suck


Senaste dygnet

Har legat ett bra tag med "Elsas mode" uppe på näsan. Den verkar verkligen jättebra!
Men just nu kände jag att det var dags för ett litet inlägg till er fina.
Juste, igår hade vi ju kräftskiva meeen jag var ju inte så aktiv i den härare festen så..hehe
Några sköna girls (julia, ingrid, johanna, stina, mathilda) hämtade upp mig och så drog vi till Spice and Rice eller hur det nu stavas.. hade mer än kul! Sen trampade vi vidare till hemmakväll och köpte oss göttigt godis o två filmer och så slutade kvällen hemma hos johanna med skratt o glada miner!
Och imon är det ju skola, helt sjukt spännande o reoligt!
Lite update från mitt liv blev det nu, bara så att ni har koll på läget lixom, pussss!


Varning för fräscha bilder..


ett tag sen ja.. inga kommentarer.


Elsas mode
Tjenixen, idag blir det en såkallad in beetwen dag. Tror jag ska slå en pingla till bästa vännen min, ingrid! Sen har jag ju också blivit inkallad till en fotbollsmatch, trrrevligt! Nenu ska jag sätta på mig myskläder, göra lite oboy och börja läsa i min nya bookie, Pussisar!


Filmmys med mysisar!

Nuuu har jag varit med om en heeelt awesome kräftskiva med österrikegänget, vunnit mot 97or med 16-1, överraskat mathilda med en födelsedagsfest (hon fyllde år i maj, haha), gått en mysig shoppingrunda på grandsamarkand med hanna o amandaaa, och kvällen bjuder på tacos o filmmys hos hanna, vi var o köpte ett lass godis o två filmer innan!
Ja o nu ska jag pickpacka ihop det sista Pussar!
inga bilder på denna datorn..

Lördagssysslor
Uppe med tuppen idag! Även fast jag slocknade vid halv ett.. kan ha en litet andledning till min lilla nos som inte mår så great!
Jaja dagen har mycket kul att bjussa på, ska dra iväg mot Alvesta o spela match och ikväll ska jag träffa ett kannongaaang, nästan alla familjer från Österrike! Premiärkräfskiva för i år! Fast jaa jag gillar ju inte kräftor.. Men det ska iaf bli dundrans kul!

Nu ska jag fortsätta sitta här och lata hade jag tänkt, ha det känon!

Nystart till 100%Yesmaaan, orkar inte lägga tid på en hel roman om hur dåligt jag bloggat, jaaa, jag har varit helt off, från vit till svart.. Men nu kör jag igång igen, nu blir det bilder och text! Blogglusten o inspirationen har krypit sig in i mitt huvud faktiskt!
Here we gooooo !


RSS 2.0