WELCOME 2012 !

Hoppas verkligen ni har haft ett sjukt grymmt 2011 ! Det kan jag säga att jag har! Har varit med om sååå mycket nytt och spännande! Jag har varit i Österrike och träffat ett underbart gäng som jag är så attans glad över att jag träffat! Vi har också gjort några återträffar och vi har ALLTID lika roligt! Åhh dom är underbara!!! Jag hade också en superdupersommar i käraste Trummenäs! Kompisar, bruna ben, hoppa från klippan, grillfester! Och våra filmer får man ju inte glömma! Haha Ingrid, jag  o johanna gjorde ju film hahah! Jag har ju också bytt skola till fagra och 7:an, bytt klass, och jaa bytt allt! Har verkligen kommit i en underbar klass, fått så många nya kompisar och allt har varit så himla kul! Men nu känns det som om vi har gått i typ flera år tillsammans! Och jag har ju inte bara fått en ny klass utan jag har ju också lämnat min gammla! Kommer ihåg på skolavslutningen hur tårarna letade sig fram..sen på kvällen hängde vi runt på högstorpskolan. Hade skitmysigt! För vårt fotbollslag har det också gått AWESOME!! Vunnit serien i vår ålder 98 OCH serien 97! hur härligt!? Älskar er tjeeejjjjeeer! Ni är bästisfestis!
Visst har det varit motgångar och ångest m.m men det har inte hänt något som jag inte klarar av, som jag är så otroligt sjukt glad för! Och så vill jag verkligen skänka en tanke till en person som inte haft det så lätt på sistone, den starkaste personen jag mött!
Så med denna härare texten som nog 1% av mina läsare orkar läsa säger jag GOTT NYTT ÅR till alla där ute!
Ha ett underbart underbart underbart 2012!!!


Från förra nyår när jag var sjuk o hade feber..men jagvar ändå med haha! Och bilderna är så otroligt brutalt fula och hemska, menmen nu får ni njuta, ahhaha!


I WOULD LIKE TO..


Right here right now | mobilblogg

Seg dag segt väder seg musik seg Ellen..Ska gå på jakt i garderoben och hitta lite läckerbitar till nyår att känna sig fin i såååå bye!


Kusinvitamin

-Snacka om en riktig sockerbit! Glad och gosigos!-Detta är ju inte helt fel om man säger så..


Grey days


Några små julbilder bjussas på denna gråa dag. Känns som om julen aldrig varit här..och snart ska ju allt julpynt ner också..shitness vad allt ska gå fort för fort! Jajaaaa man får väl bara ta vara på vartenda minut och bara njuta, hihi!


HERE WE GO !

Tjabrö!
Bamsestort förlåt för dena härare pausen!
Men nu är jag riktigt bloggsuuugen! Med ett nytt (gryyyymmmt) objektiv på kameran och en massa nya ideer i huvudet kan det här inte bli annat än bättre!
Så HERE WE GO !


Känns som lördag hela veckan..Sitter här och smasar i mig lite B&J. Sen ikväll blir det små töser att dela kvällen och natten med. Imon ska vi också rusta upp vääärsta fotoshooten, hade vi tänkt! Spännande vavava!?!? Aja nu ska jag packa!

RSS 2.0