Give me a smile








riiiiktigt snyggt med ffoverallen på också! ;)

Tjatja&hej!
Hade tänkt att ta ett ryck i mitt rum och städa innan idag, men vet inte var tiden tar vägen, poff borta..har inte gjort någonting idag typ, ätit, datan, läxor a typ det! Sen nu åkte mamma o skulle hämta pappa på jobbet men jag hoppade ut vid gina, sprang in och såg en riktig pudding! Nästan alla har den tröjan, menmeeen, så kostade på mig 49 kr! ;)
Bild kommer snart!
Nu ska jag draAaA!


Glasklart




Sonyas fiiina ögon, bild tog fiiina Amanda!

Hejsanhoppsan! :D
Känns skönt att ha sovit i sin egna säng inatt. Så jag har sovit som en stock, riktigt skönt att sova tungt tycker jag, man är helt borta liksom, häh..
Idag  är det fotbollsträning som är huvudrollen i mitt schema, sen får jag se om något annat ploppar up.
Nuuu skaaa jaaag plinga lite på gitarren hade jag tänkt, hejdå! :D


B i l d b o m b !











































En ren bildbomb kan man väl kalla detta?
Massa olika ljus och färger men kände att jag inte orkade fixa allt, så allt är oredigerat..så blev det!
Men österrike var helt sjuktsjuktsjukt kalaskul! Längtar redan tillbaka efter tjejsorna, men vi har bestämt att vi ska ses i sommar! Brallanbra!
Nu kollar jag melodifestivalen och dricker vatten, nog med läsk om jag säger så, drack säkert tio liter läsk i österrike, om inte mer! ;D

Ett litet inflik!

Grym dag i backen idag, har faktiskt samlat på mig lite fräknar på nosen också! Och så har jag ju underbart kul sällskap, det gör ju saken ännu lite bättre.
Snart ska jag ta mig en dusch, mitt hår klibbar ihop sig som sockervadd efter en dag snowboardåkning, så det måste jag fixa till. Sen ikväll blir det mat och pinsama saker, haha jaa vi har planerat hur vi ska skämma ut oss, häh? Sånna är vi!
Oooch juste, jocke fyller år idag så vi har firat han på alla olika sätt, ställde oss upp där vi åt och sjöng "bara så där". Och sen massa mer ;)

Neej nu måste jag hoppa in i duschen, ha det kalasfint! Pussgurka

Tyvärr inga bilder nu, dom hoppar upp i en bildbomb när jag kommer hem!

Ännu mera från Österrike

Heeeeej, nu sitter jag och proppar i mig marabou med en data i knät 8).
Varit ute i backarna och åkt idag med, supermycket puckelpist var det, men det var kul! Jag och Hanna O åkte pulka ner för backen meeen det gick inte så bra..och sen igårkväll skämde jag, amanda o hanna ut oss TOTALT! Hahah orkar inte dra upp det nu..men skrattade så tårarna rann. Också var vi bara uppe på hannas rum, och snicksnackade, var så mysigt så, oooch så var det några danskar som jag störde mig på något otroligt!
Nu ska jag duscha sen sticker vi nog ner och äter, sen blir det  riktigt roliga saker! ;D
Heeeeejdååååååååååå gullefisar, saknar er! (L)

Österrike, härliga Österrike!

En hälsning från Österrike här och nu! :D
Pappa fixade fram internet så nu är jag igång igen!
Igår kom vi ju hit, o på kvällen så var jag, sonya, hanna, hanna o amanda oooch hampus tillsammans. Riktigt härliga är dom! Skrattade så att jag fick kramp i magen! Och sen var typ alla tyskar skitsura på oss, och då fick vi skrattanfall, ett exempel varför dom var sura på oss var att vi körde rase med sånna där man ställer väskorna på, haha.
Idag har vi bara åkt. Alla brudarna o hampus jag nämde här över, aa vi åkte tillsammans. Solen stod på topp och alla hade ett leende på läpparna.
Och nu precis har vi haft som ett spa för de yngre tjejerna, häh..Sen blir det käk nere i restaurangen o efter det blir det något busigt kul med tjejääärna!

Bilderna kommer när jag är hemma i sverige igen!

Och så ska jag hälsa till alla mina underbara små vänner! Bara för att det kostar 10 spänn för ett sms så skriver jag det här!  Pusskorv!

Hejdååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå :D

Headbanger







Nu har jag dragit på lite smör på mackorna tills morgondagens bilresa mot Österrike! :) Känner mig dötrött, var nära på att slumra till klockan 4..men måste hålla mig vaken så att jag har lite att sova i bilen. Fast jag kommer nog ändå att vara pigg, meeen man kan ju ge det ett försök!

Heeeeeej då alla små gullkorvar! kaaanske på en vecka, nee, det kanske hoppar in ett litet inlägg!


Sunshines





Har precis hoppat ut från duschen, så nu är jag freeeschy!
Åby var askul tycker jag! Vi åkte ju skridskor hela dan. Invigde också hockey för första gången i mitt liv. Riktigt roligt var det! Sen direkt efter åkningen traskade jag o mathilda till mathildas mammas jobb, på åby skolan. Så vi var där och kollade lite och så..:)
Nuuu hade jag tänkt att tanka magen med lite mellis, sen blir det den sistasistasista packningen! Pussiluss


Päääckapacka

Heeeeeeeeeej gullefisar! Nu ska jag ta tag i ett kapitel av mitt liv. Packa! Det där lät lite galet..
Jag ska iallafall packa till österrike, aah är så dålig på att packa känns det som, är lika dålig på det som jag tycker det är tråkigt! Men jag måste ju! stora pussar


That's my name



Ännu en dag närmare sportlovet, Österrike. Grymmmt. Så nu kom jag precis efter en kall runda hem från skolan. Så min näsa rinner o sånt besvärligt, hoppashoppashoppas det går över tills imon! :)
Nu ska jag slänga ihop en kladdkaka hade jag tänkt, ha det kalasbra!

Busparad






Canon eos 550d 18-55 mm

Tjä! Kom mars hem från ett litet gympapass på friskis med johanna. Fast den här gången var det inte lika roligt som förra gången så jag o johanna sprang ut mitt i passet o duschade o bastade istället i vår egna takt. Riktigt mysigt var det!
Så nu har jag o min hjärna sammarbetat med geografin tills imon. Nu är det bara lite glosor tills imon också sen blir det inga mer läxor för på torsdag blir det skridsko med mellanstadiet o på fredag sitter jag dötrött i bilen på väg mot österrike! SÅ det här kanske blir det enda inlägg jag hinner trycka in innan allt detta händer, har ju ganska fullt upp om man säger så..

Hejhäpphopp




Någon mer än jag som fryser hela tiden!? Sitter ju här med mjukisbyxor o tjock huvtröja..men ääändå får jag små rysningar.
Och någon mer som inte orkar gå upp ur sängen!? Det är så varm och skönt i sängen o så ska man ställa sig upp på skakiga ben och dra på sig lite halvkalla kläder.

Yes det har jag kämpat med i morse..häh


Alla hjärtans dag!



Alla hjärtans dag idag ju, hoppas alla fått en underbar dag än så länge kan jag ju passa på att säga! Ikväll blir det hjärtformade hamburgare på menyn o nu blir det fika. Puss och kram god banan! :)


Ännu mera solnedgång..







Hello dudies! Träningen var super! Riktigt riktigt kul!
Snart kommer lite tjejsor hit med kameror i högsta hugg! Får se om det blir något vackert utomhus..
Yes, annars? har inget mer att säga. Ha en tipptopp söndagseftermiddag!

Röstning!







Kan INTE välja vilken! Så nu får ni bestämma vilken jag ska ha som header!

Oredigerad solnedgång




Ice




Hejhopp! Innebandyn igår var faktikst riktigt kul! Vi kom tvåaaa ;). Efter vi hade spelat alla matcher så köpte jag, jullan, ingrid o johanna pizza o satt o kollade på när killarna i vår klass spelade. Sen duschade jag, johanna o ingrid här o sen sprang vi upp till jullan o kollade, men i mitt fall sov till filmen I rymden finns inga känslor. Var så trött att mina ögonlock inte orkade hålla sig uppe, men riktigt mysigt var det, att sova bland ens vänner!
Va en tripp på stan idag med, visar vad som hängde med hem sen.
Mathilda o elin ringde nyss o frågade om jag ville komma upp till dom, så efter jag har ätit så drar jag dit o gosar till det med melodifestivalen!


Innebandy, jag!?

Ja, jag fattar det inte riktig själv, ska spela innebandy av alla sporter idag! med tjejerna i klassen, a vgif! låter främmande i mina öron..meeen nu är det så, punkt slut. Lite kul ska det ändå bli! Så nu ska jag taggataggatagga med mellis o städning, häh!






Modell: Mathilda
Fotograf: Jag
Canon eos 550 18-55 mm




Nygräddat!

Kom med full fart hem från teatern precis, sitter nu här 2 minuter efter och äter pannkakor med socker!
Sen blir det ett stort lass läxor för mig! Jiiiiippi!


Freschy

Heeeej sötingar! Har precis slängt i mig lite kyckling o ris o packat upp mina träningskläder sen friskis som mathilda o jag var på innan. Sprang på löpband o gud vad skönt det känns så här efter, fräsch o nyduschad!
O innan idag var jag parkerad hos jullan, med ingrid o stinis, mumsade fruktsallad o kollade Wellander. Guttilutt!





Sen måndags då jag o mathilda var ute o knäppte lite vinterbilder!

Ja, vad ska man säga?


Fannabannan

Tjäää, idag kommer fanny hit eller om jag åker till henne. Såååå kul! Sen blir det lite träning, nu övar vi på att ta ner bollarna på bröstet, innan var jag livrädd för att göra det men nu går det faktiskt lätt!

Nu ska jag klicka in på lite nätaffärer, hah det lät inte bra, men vad säger maan? Jajaaaaaaa


Heeeey Baberiba





Ingrid o jag är just nu parkerade i soffan framför Hey Baberiba, just nu är kungafamiljen i fokus! hihi
Ikväll är det ju första progrmmet av melodifestivalen o det ska jag verklign inte missa!
Nu ska vi fortsätta kolla på filmen!


Saturday, yesbox

Tjohä! Fattar inte att jag är vaken, nu klockan nio!? Var så himla trött igår på furu, hah. Gäspade typ miljoner gånger.. 
Idag har jag i n g e t planerat o det känns konstigt! Har haft helt proppfullt i kalendern nu ett tag så att bloggningen har kommit ett snäpp efter. Jaaja!


FURUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Hejhopp!

Ellen sitter bredvid mig nu och sjuuuunger ! fallllskt ! hahah nejjjjj såklart inte !
Nu sa hon att jag var taskig, men aaaa så går det (Y) :D
Vi har gjort iordning oss för furu! Snart kommer Julia också och vi har lite förfest.
Det går galant ! (Y) Vi ska dansa lite dance central innan discot och röra på fläsket ! hahhah :D

Ni kanske vill veta vem som skrev detta ?? men det kommer jag inte att berätta !
Joooo.............
MATHILDA !! 

J.o.h.a.n.n.a.a.a

Johannispannis var här en liten runda nu på eftermiddagskvisten. Vi knäppte lite bilder ute o sen gjorde vi typ musikvideos, fast vi är inte klara än, men allt har varit reeeidi kul!




10-centimeters-långa-Vera

Är faktiskt sugen på att dra igång ett litet chokladbollsbak, så himla mumsigt! Sen blir det en liten runda ner i engelskaboken o sen helt enkelt  b o m b a  mitt rum med städning, dammsugare, dammvippa o rensning av garderoben! Så ser min eftermiddag ut.
Tjabbs




RSS 2.0