Ännu en tävling hos Anna!



Yes, nu är jag ännu en gång en tävlande hos Anna! Jag tävlar om det här priset från Johanpixels.se

Jaaapppp nu får vi bara hålla tummarna och hoppas på det bästa! (:

Stress



Så nu fick ni gårdagens klädsel! Nu har jag megaultrasuperbråttom! Pussingar!

Nu är jag klar för skooolan..

..japp dagens look kommer nog senare idag, så håll utkik!


Hedda nio år på jorden!




En liten plutt, vid namn lillasyster har födelsedag, älskar dig!

Heeeeeeäääj!
Föreställningen gick som den skulle tycker jag, lite missar här och var på små repliker men det skadade iiingenting, men guuud vad varmt det var, jag och hilda var nära på att avlida under ett täcke som vi skulle sova under! haha..
Men det var kul som attans, så sjukt kul var det!


Oredigerade bilder tagna för en minut sen..




Dagens



aaah blir så sur på brusettt! är det bara så på min blogg eller!?

Tjeeenamors!
Hinner egentligen inte sitte här och trycka på knapparna men men..hähä
Har en fullproppad helg framför mig! Idag blir det prao, sen fotbollsmatch, sen mys hemma hos julia med tjejerna!
Och imon så blir det att gå upp tidigt! Fira hedda (lillasysytern) som fyller år, sen klockan tio ska jag stå nere vid Norrtullskolan redo och klar, och så ska vi visa upp vår teater! Sen på kvällen blir det släktkalas för hedda. På söndagen ska hon ha ett megakalas för heeela klassen som jag och ingrid ska  hålla i.. Sen på de här tre dagarna ska jag sätta alla europas huvudstäder..

lycka till!

Yallayalla



inte tagna med min systemkamera..

Tjeeeeeena&hej! Matchen igår var askul! Vi vann mot det lag som ligger två i serien ( i 97serien) med 3-1. Och jag satte faktiskt ett mål!
Jaa inget mer att säga..hah, ha det bra, pussss!

f o o o k u s





Lite småsliten är man väl ändå efter en dag med små barn som aldrig kan sitta still! hah dom är såååå söta!
Om typ två timmar drar jag laget på en match mot Ryssby, har jag för mig! Så ha det kanon! Hejsvej!


Sepia




Ahh idag var en sån typisk morgon då man bara ville sova vidare.. när mobilen ringde på alarm så blev jag aningen irriterad! När det är så här mulet och grått ute så är den ändå värmekällan, ens säng! Man vill ju bara gosa till sig täcket upp till näsan och drömma vidare!

En gnutta nervös..



Tjäääänare! Sitter här och är lite smånervös! om en kvar kommer dom och hämtar mig! Aja det blir ju ändå kul! Nu ska jag borsta gaddarna mina! Ha det nice och alla sexor på högstorp, haaa det så rooooligt! ;D

Praotime !



Tja alla sockertoppar!
Har varit med ett par fina töser idag, vi bakade och skulle ha picnik, fast det slutade med att vi satt inne i mathildas inglasning, men mungiporna satt ändå högt upp på ansiktet! Imon är det en början på 5 dagar hos små elever i ettan, jo nämligen prao. Så mathilda kommer och hämtar mig kl sju och sen bär det av! Första lektionen är gympalektion, och sjäääälvklart ska jag och mathilda hålla i den helt själva, jaa det blir nog skojjsigt!
hähäähä vi får se!

Lookidooki




någon look från i veckan..
pussingar


Trettonåriga Mathilda!




Heeejsan hoppsan! Först vill jag säga att världens finaste och underbaraste, ja helt enkelt bästa mathilda fyllde år igår, grattis din sockertopp, helt sjukt bra är du!
Spenderade hela dagen igår hos ingrid, vi hade det sååå himlans mysigt och kul! Vi möblerade om i hennes rum och det blev helt kanonfint, vi mös också med fanta, chips och små chokladsaker i sängen med snack tills vi somnade kl halv två!
Nu ska jag skala potatis, niceee..
ha en megafin kväll!
Och åter igen, miljoner grattiskramar till en söting!

Skånebrudar!


det går inte att få bilden större! ;) Meeen förövrigt, mina snyggingar!

Hade en lugn och mysig dag igår på johannas stuttsmatta. Vi snackade, skrattade, tog bilder, filmade, hoppade, åt maaat, cyklade till träningen i upprullade tröjor, var ju attans varmt!
Idag får vi se vad dagen bjuder på..hähä ha det kanon, nu ska jag få tag på lite macka och smoothie!

Back



ahh bilderna blir så brusiga!

Tjoho, har varit vädigt seg med bloggningen som ni kanske märkt, men har faktiskt haft annat att tänka på som att spendera en sjukt härlig helg i lomma med fyra iunderbara tjejer, pluggat, solat med musik, ätit glass och kladdmuffins, varit med kööömpisar, spelat fotboll, gått i skolan, och en stor drös mer!
Så är det med den saaaken!

Juste, fick en liten fråga var jag köpt jumpsuiten, den är shoppad på hm!


Gästbloggare :)


Detta är så jag :) ;P

Efterssom Ellen har åkt till Malmö, så finns det ju ingen som bloggar :O Men efterssom jag gärna hjälper till så skriver jag ett litet inlägg ;) Jag heter då Mathilda, och går i paralellklass klass med Ellen. Jag kanske ska bertta om Ellen istället för mig ? ;P
Hon är en av världens goaste personer ! Skojjar verkligen inte ! Hon är alltid glad och snäll och underbaar :D hihi

Kan inte skriva mera, för jag ska till min sommarstuga nu :D Men ni får kolla min blogg ! HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Daaagens



lite småsuddiga bilder!

Åhh tänk att det är idag jag ska till malmö med hanna och träffa massa sötingar! Kan inte fatta det, haha! Så ikväll blir det restaurang och imon shopping för hela slanten! Sååå kul! Ne nu får ni ha en lika bra fredag som jag, tjing!

Hejsanhoppsanloppsan!








liiiite bilder från räppecup med hedda!

Nu ska jag hinna äta, göra fyra olika läxor, fixa kostym o allt till teatern, packa till malmö som jag och hanna åker till imon med tåg till små gullefisar! :D Åhh längtar så jag ärligt talat spricker! Jaa men den där planeringen jag nämnde, lycka till med den! ;)


Reflexskärm !




Heej nu är det så att jag återigen har gett mig in i en tävling, men den här gången om en reflexskärm, skulle vara såsåsåsåsååå kul att vinna!!

Jag tycker bilden ger en klockren bild av våren. Gräsfläckar på knäskålarna, solen som lyser starkt så där på morgonkvisten, stämningen, jaa allt känns härligt och nästan som en "ny start", här kommer vi våren/sommaren!
Jag tävlar på Jonnas fina blogg i samarbete med http://www.johanpixels.se/webbshop.

Nu får vi bara hålla tummaaarna! :D

Hur många lingon finns det i världen?




Tjäää! Dagen har varit lungn som en filbunke, fast ändå mysig! Har varit och kollat på när hedda spelat cup, gått på "hur många lingon finns det i världen" med frida o julia, måste säga att det är nya favoritfilmen, dom är så söta! Vi åt också på spice n rice innan bion. Sen nu har vi ätit söndagsmiddag hos farmor o farfar, 4rätters..wohoo man är ju lagom mätt!
Nu blir det lite plugg som vanligt..hajdo


Räppecup




Om en kvart eller något sånt åker hela familjen mot Räppe för att systern min ska spela sin allra första fotbollscup, ska faktiskt bli jättekul att se!
Juste valborg igår var jättemysigt! Åhh raketerna var helt grymma! Har bara börjat älska raketer, innan var jag sjukt rädd för dom!

RSS 2.0