LÄÄÄS HÄR UNDER

HEJSAN allihopa!
Skulle bara säga att ni MÅSTE klicka in : HÄR
Har nämligen startat en liten blogg med mina fina! Johanna, Mathilda och Elin, så det är där jag kommer att befinna mig nu, fast det kommer självklart att dyka upp ett inlägg här då och då!

Och sen måste jag säga att jag har en annan blogg med ett par andra underbara vänner, Hanna, Hanna, Amanda, Sonya och jag klicka in: HÄR

Ha det bäst världens bästa!

HopphoppHejohå sötingar!
Eftermiddagen ska bestå av plugg, mellanmål och lite fotograferande, hadet!

Monday Morning

Då var vi där igen, måndag..
Jaja, dagen blir lugn och det ska ju bli fint väder så jag ska inte klaga, kanske drar ut en repa i trädgården och klickar lite bilder också, det hade ju inte varit helt fel !
Nu ska jag äta upp min macka och sen dra på mig lite kläder, PUSSILUSS!

Some news!

Tjoho finaste!
Kände att det verkligen verkligen verkligen var dags med en ny design så, så fick det bli! Väldans mycket mer stilren och så men det får duuuuga! Ah juste, bilderna är i 700 numera så de förra bilderna i 800 kanske kommer se konstigt ut och så, men det får man leva med tycker jag, KRAMISARRR!


Lite spontant sådär


Hej ni fina! Bjussar på lite mobilbilder over here! Så snart ska jag få i mig lite kääääk hamburgare med andra ord gott! Sen blir det träning PUSS ! Ja det här blev lite mobilblogg så här på kvällskkvisten ;)


snyggve
TJÄBÄDO! Galet trist uppdatering, i know! Men nu är jag igång känner jag! Meeeeeen jag gillar inte min design, så tråkig faktiskt, så jag undrar er om ni har någon liten idea, det hade varit grymt! PUSS PÅ ER GODISBITAR!


blogresponseeeeeeeeNu kan ni äntligen fråga frågor, för som ni fattar kan jag inte jag skriva som ett inlägg varje gång ni har en fråga, så bara ställ de frågor ni kommenterat innan och som ni undrar över så får ni svar, PUSSILUSS GODINGAR!


gånger tre.Fina Sonya och jag har varit en repa i skogen och klickat lite bilder, så nu har jag några i arkivet, KISSES


DRESSHär ovanför ser ni min lilla klänning som jag beställde hem för en vecka sen. Det får bli 2012 skolavslutningsklänning, man är ju ute i god tid, haha...


inget att säga helt enkeltSitter just nu och äter cupcakes om ni ville veta, har verkligen inget vettigt att säga så det får bli ett hejdå! PUSS


nu, pizzaIdag har varit en typisk inbetween dag, har bara hängt runt. Beställt hem en klänning, gjort lite plugg, bakat cupcakes som ännu inte är klara, och just nu sitter jag och checkar elsas värld och snart blir det pizzatime, gottgott.
Imon blir det friskis i skolan haha inga lektioner, gött det!
Aja ha det askalas, puss!


YESTERDAY
Fotograf:Mathilda Kamerautrustning: Canon EOS 550D + Canon EF-S 60 mm F/2.8


RSS 2.0